Ρεσιτάλ πυγμαχίας στον Άνω Χολαργό! (pics)

Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό που έγινε το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στο «σπίτι» της χολαργιώτικης πυγμαχίας, στον αριθμό 18 της οδού Κιλκίς, στον Άνω Χολαργό. Μιλάμε για μια κανονική γιορτή του αθλήματος στην πόλη μας, από το σύλλογο που την εκπροσωπεί επάξια εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Τον Αίαντα Χολαργού, του προπονητή Ιάσονα Πολίτη και με επίσημο χορηγό επικοινωνίας του συλλόγου το «μένουμε... Χολαργό!».

Σπάρινγκ, πολλές φορές υψηλού επιπέδου, με εξαιρετικό match making και μια θετική αύρα στην ατμόσφαιρα που δεν συναντάς κάθε μέρα, παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που τα παιδιά του Αίαντα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τις καταπολεμήσουν!

Από το σύλλογο της πόλης μας εκφράζονται ευχαριστίες προς όλους τους συλλόγους που έδωσαν το παρών (ΑΜΥΝΑ ΠΑΤΡΩΝ - Καπερώνης, ΜΑΧΗΤΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑ - Προμπονάς, ΠΕΡΣΕΑΣ - Λαβδάκης, ΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ KICK BOXING - Γαδ, ΑΠΟΛΛΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - Χαραλάμπους, MYΡΜΙΔΟΝΕΣ - Κιρσανίδης, Κ.Χ. Fight Team - Σταθόπουλος, Κ1 GYM - Γράψας, ΑFT ΧΟΛΑΡΓΟΥ - Παπαδόπουλος, ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΣ) με τους αθλητές και τους προπονητές τους, που τίμησαν τους ανθρώπους του Αίαντα Χολαργού μια τόσο δύσκολη μέρα, δίνοντας πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, σεβόμενοι στο ακέραιο το χώρο του γυμναστηρίου και φυσικά σε έναν από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές, τον Μιχάλη Αεράκη, που έδωσε τα διαπιστευτήριά του για άλλη μια φορά, παρέχοντας την απαιτούμενη ασφάλεια στο ρινγκ.

Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του αδερφικού προς τον Αίαντα συλλόγου της ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, που αποδέχτηκε την πρόσκληση, με τον προπονητή της Μάριο Καπερώνη και τα αστέρια του!

Τέλος, από τον Αίαντα εκφράζεται ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν στη φιλική αυτή διοργάνωση, τόσο την ημέρα της διεξαγωγής όσο και αρκετές ημέρες πριν και βέβαια στους γονείς των αθλητών του συλλόγου για τη στήριξή τους.

Για την ιστορία, από πλευράς Αίαντα Χολαργού αγωνίστηκαν 19 πυγμάχοι όλων σχεδόν των ηλικιών και με τρεις βασικές απώλειες λόγω ελαφριών τραυματισμών, δείγμα του σε τι δρόμο βρίσκεται γενικά ο σύλλογος:

Ετικέτες ,