Υποτροφίες σε μαθητές από το Δήμο

Σε συνεργασία με Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής που δραστηριοποιούνται σε Χολαργό και Παπάγου.

O Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής (Προετοιμασία ECDL) που δραστηριοποιούνται σε Χολαργό και Παπάγου, εξασφάλισε τις παρακάτω υποτροφίες:

Η εν λόγω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και του προγράμματος «Κοντά στο Δημότη», όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. απόφαση 174/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για υποτροφία έως και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 (09:00-14:00), προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:


Εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι περισσότεροι του αριθμού των υποτροφιών, η αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος «Κοντά στο Δημότη», όπως αυτή έχει οριστεί με τη σχετική απόφαση του ΔΣ, θα προβεί σε αξιολόγηση και επιλογή των ωφελούμενων, με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, με στόχο την στήριξη συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί θερμά τα παρακάτω φροντιστήρια για την άμεση ανταπόκρισή τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο:

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Παιδείας, Αντιδήμαρχος κα Μουντάκη-Αθανασάκου, τηλ.: 2132002831-893).

Ετικέτες ,