Δωρεάν για όλους τα Δημοτικά Γυμναστήρια!

Ελεύθερη είσοδος για όλους στα Δημοτικά Γυμναστήρια Χολαργού και Παπάγου, ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού!

Αυτό κι αν είναι είδηση! Έστω και για μιάμιση βδομάδα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να προσέρχεται ελεύθερα και εντελώς δωρεάν στα Δημοτικά Γυμναστήρια Χολαργού και Παπάγου, ύστερα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού.

Τα Δημοτικά Γυμναστήρια της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, επί της οδού Ξανθίππου και επί της οδού Σύρου, ξεκινούν τη λειτουργία τους με ελεύθερη δωρεάν χρήση οργάνων για το κοινό, από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, τις ώρες 08:30-14:00 και 17:00-22:00.

Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του κατά τον ίδιο τρόπο και το Δημοτικό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου (οδός Νευροκοπίου).

Η πλήρης και κανονική λειτουργία των Δημοτικών Γυμναστηρίων και των ομαδικών προγραμμάτων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Ετικέτες ,