Στο πλευρό της Μάνδρας και το 1ο Λύκειο Χολαργού

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές της Μάνδρας με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού, σε συνεργασία με το 15μελές Συμβούλιο των μαθητών του σχολείου, αποφάσισε να σταθεί αλληλέγγυο στους κατοίκους της Μάνδρας που ακόμα δοκιμάζονται σκληρά. Κυρίως, να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι στους μαθητές των σχολείων της Μάνδρας που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Από την Κυριακή 3/12/17, 18:00 (ώρα συνεδρίασης του ΔΣ) και μέχρι την Παρασκευή 15/12/17, 18:00, θα συγκεντρώνουμε στο σχολείο μας σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, γραφική ύλη). Πέραν των σχολικών ειδών που αποτελούν Α’ προτεραιότητα, θα συγκεντρώνουμε παπούτσια και γαλότσες (εφηβικά, παιδικά) και ρούχα.

Καλούμε τους γονείς των μαθητών, τόσο του σχολείου μας όσο και των άλλων σχολείων του Δήμου μας, να συνεισφέρουν. Η παράδοση μπορεί να γίνεται τόσο τις ώρες μαθήματος (στη δ\νση του σχολείου και στην επιστάτρια κα Βαρβάρα), όσο και άλλες ώρες, κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα που αναγράφονται πιο κάτω.

Για το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Χολαργού,

O Πρόεδρος
Γιάννης Μπουζαμπαλίδης
69444443251

Η Γραμματέας
Χαρίκλεια Σανιδά
6985812284

Ετικέτες ,