Χριστουγεννιάτικο παζάρι της καρδιάς

Στηρίζουμε όλοι το έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία», με τη συμμετοχή μας στο παζάρι αγάπης της 3ης Δεκεμβρίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Ήδη διανύουμε τη Σαρακοστή των Χριστουγέννων και οι μέρες μετρούν αντίστροφα για να γιορτάσουμε και πάλι τη γέννηση του Χριστού μας. Αυτές τις μέρες ας προβληματιστούμε περισσότερο κι ας κοιτάξουμε γύρω μας. Εκτός από την κάλυψη των δικών μας αναγκών, ας προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας, για ν’ ανακουφίσουμε και τις ανάγκες εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία» στηρίζεται αποκλειστικά στην αγάπη των απλών ανθρώπων, στη δική σας αγάπη. Η συμβολή σας είναι απαραίτητη, για να στηρίξουμε όλοι μαζί το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας και ν’ ανακουφίσουμε, στοιχειωδώς, τα καρδιοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους, συνεισφέροντας σε όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τον καθημερινό τους αγώνα: Έξοδα μετακίνησης, έξοδα διαμονής, διατροφή, φάρμακα.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου με χαρά σας προσκαλούν και στο φετινό Χριστουγεννιάτικο παζάρι, όπου θα βρείτε πανέμορφα δώρα για εσάς και τους δικούς σας, ενώ συγχρόνως κάθε αγορά σας θα χαρίζει χαμόγελα σε παιδικές καρδούλες.

Να είστε όλοι εκεί!

ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 10.30 π.μ. έως 6.00 μ.μ.
Αίθουσα Νεότητας, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

Ετικέτες ,