Γιόρτασαν τον Άγιο Στυλιανό στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών (pics)

Παρουσία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Θερμοπυλών, κ. Ιωάννη, του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού, Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα και πλήθους πιστών.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμεΑ
B. Mελά 1, 15562, Χολαργός

Δελτίο Τύπου 7

Με Λαμπρότητα Γιορτάσθηκε
ο Προστάτης μας Άγιος Στυλιανός

Έγιναν με κάθε λαμπρότητα και σε κλίμα κατάνυξης οι Ιερές Ακολουθίες, για τη γιορτή του Αγίου Στυλιανού Προστάτη του Συνδέσμου μας. Το Σάββατο (25/11) έγινε Μέγας Εσπερινός και  Αρτοκλασία. Την Κυριακή (26/11) Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Επισκόπου Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννη.

Με το τέλος της Θείας Λειτουργίας οι παριστάμενοι περιήλθαν τα εργαστήρια χειροτεχνίας, ζωγραφικής, πηλού, δερματοτεχνίας, το ειδικό γυμναστήριο και τους λοιπούς χώρους του Συνδέσμου και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο που με τόσο μεράκι και μεθοδικότητα επιτελείται. Ακολούθησε μικρή δεξίωση στη αίθουσα ψυχαγωγίας.

Ο Πρόεδρος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους, τους πρώην Δημοτικούς Συμβούλους κ. Ρίζο Λουκά, κ. Ευαγγελοπούλου Ελένη και τον διακεκριμένο Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ. Στάικο Μπάμπη.

Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 300 συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παρέστησαν στις Ιερές Ακολουθίες. Ειλικρινά τους ευχαριστούμε θερμά.

Ετικέτες ,