Σαν να ήταν χθες... (pics)

Ο ένας και μοναδικός Δημήτρης Μωραΐτης υπογράφει μέσω του «Μένουμε Χολαργό» την επανένωση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟ Άρη Χολαργού.

Σαν να ήταν χθες. Όμως τα γκρίζα μαλλιά και οι πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπο προδίδουν και ορίζουν τη χρονική απόσταση. Μια δρασκελιά η ζωή...

Η συνάντηση-συνεστίαση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟ Άρη Χολαργού στη γνωστή ταβέρνα της περιοχής «Σταύρος», διακρίθηκε κυρίως για το συναισθηματικό της χαρακτήρα. Συναθλητές «της νιότης» ξανασμίξανε. «Θύμησες» του παρελθόντος ξανάγιναν επίκαιρες. Όλοι είχαν κάτι να προσθέσουν για τις «μάχες χαρακωμάτων» μέσα στα ξερά γήπεδα του Νομού Αττικής.

Εκεί όπου ο ιδρώτας, η σκόνη και το αίμα από τα πληγιασμένα γόνατα ενώθηκαν και κτίσανε «ανεκτίμητα αξιώματα», όπως «αγαπώ την ομάδα μου, παίζω για τη φανέλα, συμπαραστέκομαι στον συμπαίκτη μου» και άλλα πολλά. Φυσικά δεν έλειψαν τα μεταξύ μας πειράγματα για τις «δεξιότητες, το ταλέντο και τα άχαστα γκολ».

Η βραδιά κύλησε συγκινησιακά φορτισμένη. Σε αυτό συνετέλεσε η αναφορά στα ονόματα των μεγάλων «απόντων». Του διαχρονικού ηγέτη του συλλόγου, Γιώργου Τσαγκανέλια, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί και του κορυφαίου -κατά πολλούς- τεχνικά συμπαίκτη μας, Λάκη Ευσταθίου, στη μνήμη του οποίου ακούστηκε το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Με τη συζήτηση, το κρασί της παρέας και τη μουσική των «ΑΠΟΛΑ» παρασυρθήκαμε και δεν καταλάβαμε πότε πέρασε η ώρα. Οι καληνύχτες συνοδεύτηκαν από ευχές για γρήγορη αντάμωση και στον αγωνιστικό χώρο και μεγαλύτερη συμμετοχή, μιας και πολλά «παιδιά» απουσίασαν για διάφορους λόγους δικαιολογημένα.

Μπράβο σε όλους, ιδιαίτερα στον ανιδιοτελή εργάτη της ομάδας και επί σειρά ετών Γενικό Αρχηγό, Σίμο Δελιανίδη, όπως και στην ψυχάρα Αντώνη Γιαουρτά, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε για την ευγενή παρουσία τους, τον Χρήστο Πετράκη (Γενικό Αρχηγό του ΟΦΧ) και τον «πολλά υποσχόμενο», εξαιρετικό προπονητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Χρήστο Βλάχο.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Μωραΐτης
Προπονητής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου
Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού (ΟΦΧ)

Ετικέτες , ,