Δήμος... Καβάλας-Πεζοδρομίου

Και τα παρκαρίσματα-ντροπή των οχημάτων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού συνεχίζονται...

Εντάξει, εδώ που τα λέμε ήταν μόνο οι 5 ρόδες επάνω στο πεζοδρόμιο. Ούτε καν και οι 10. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο άνθρωπος είχε και αναμμένα τα αλάρμ, που σημαίνει ότι στάθμευσε για λίγο, να, τόσο δα μωρέ... Πού να το άφηνε στην τελική; Και αμέσως εμείς να σπεύσουμε να δημιουργήσουμε θέμα και να φέρουμε την καταστροφή από το πουθενά. Ντροπή μας, αν μη τι άλλο.

Μετά λοιπόν από το παρκάρισμα-ντροπή του Νοεμβρίου στην οδό Ξανθίππου και αφήνοντας στην άκρη τις παραπάνω σκέψεις των αστείων κλακαδόρων της εκάστοτε δημοτικής διοίκησης, το «Μένουμε Χολαργό» αναδεικνύει ένα νέο παρκάρισμα για... όσκαρ, το οποίο σημειώθηκε την Πέμπτη (28/12) στη συμβολή της Μεσογείων με την Υμηττού.

Πρωταγωνιστής ξανά όχημα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, αυτή τη φορά λίγο... μεγαλύτερο, δηλαδή ένα φορτηγό. Ό,τι περιγραφή και να κάνουμε εμείς περιττεύει, αφού οι αποκλειστικές εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Οποιοδήποτε άλλο όχημα, ΙΧ ή επαγγελματικό, βρισκόταν κατ’ αυτό τον τρόπο στη θέση του φορτηγού του Δήμου (και καθημερινά βρίσκονται δεκάδες), θα εξέθετε τον ιδιοκτήτη του ή την ιδιοκτήτρια εταιρεία. Όχημα όμως που αναγράφει «ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ» εκθέτει για μία ακόμη φορά ανεπανόρθωτα τόσο τον ίδιο το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, όσο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Θανάση Αυγουρόπουλο.

Ετικέτες ,