ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ανέβηκε στο πεζοδρόμιο για να μην κλείσει τη Μεσογείων»

Στην απάντησή του στο «Μένουμε Χολαργό» ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού εξηγεί ότι ο οδηγός του τράκτορα καβάλησε, παράνομα μεν, λόγω βλάβης δε, το πεζοδρόμιο, για να μην εμποδίζει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Μεσογείων.

Τη δική του απάντηση έδωσε μία ημέρα μετά το δημοσίευμα του «Μένουμε Χολαργό» για το νέο παράνομο παρκάρισμα δημοτικού οχήματος ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου, Θανάσης Αυγουρόπουλος.

Ο κ. Αυγουρόπουλος παραδέχτηκε την παρανομία του υφιστάμενού του οδηγού, δικαιολογώντας ωστόσο εν μέρει την πράξη του, από τη στιγμή που σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο ο δημοτικός υπάλληλος προτίμησε να μην κλείσει τη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Μεσογείων μετά τη βλάβη που παρουσίασε ο τράκτορας, αλλά να... καβαλήσει το παρακείμενο πολυσύχναστο πεζοδρόμιο.

Βέβαια, για οποιονδήποτε λόγο και για όση ώρα και αν... καβάλησε το πεζοδρόμιο το δημοτικό όχημα, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Και, τουλάχιστον οι δημοτικοί υπάλληλοι και γενικώς οι άνθρωποι του Δήμου, οφείλουν πρώτοι να δίνουν το ορθό παράδειγμα προς τους κατοίκους.

Σημασία δεν έχει ο λόγος της παρανομίας ή η χρονική της διάρκεια, αλλά η παρανομία αυτή καθεαυτή. Και στο συγκεκριμένο θέμα ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού είναι ήδη υπότροπος.

Ακολουθεί η απάντηση του Θανάση Αυγουρόπουλου:

«Προς: “Μένουμε Χολαργό”

Απάντηση για το “Δήμο... Καβάλας-Πεζοδρομίου”

Σε ό,τι έχει σχέση με τη  χθεσινή σας (28/12) ανάρτηση με τον παραπάνω τίτλο σας ενημερώνω πως:

Στις 28/12/2017 και ώρα 08:30 ο συγκεκριμένος τράκτορας ξεκίνησε από το Σταθμό Μεταφόρτωσης της Λ. Κατεχάκη και κατευθυνόταν στο Εργοτάξιο Χολαργού στο Λόφο Τσακού.

Στην 3η στάση Χολαργού (Μεσογείων & Υμηττού) παρουσίασε ένα τεχνικό πρόβλημα και ο οδηγός αποφάσισε να μην σταθμεύσει επί της Λ. Μεσογείων και εμποδίζει την κίνηση, έως ότου έλθει ο μηχανικός αυτοκινήτων του Δήμου για να αποκαταστήσει την βλάβη.

Αυτός και μόνον αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο οδηγός στάθμευσε αναμφισβήτητα παράνομα τον τράκτορα για λίγο στο συγκεκριμένο σημείο.

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος,
Καθαριότητας & Πρασίνου».

Ετικέτες , ,