ΔΟΠΑΠ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και νέα ιστοσελίδα

Μπάσκετ, τοξοβολία και ζούμπα στην πλατεία Ελευθερίας στου Παπάγου την Κυριακή (10/12) από το ΔΟΠΑΠ, με τη νέα ιστοσελίδα του Οργανισμού να βρίσκεται στον αέρα από τη Δευτέρα (4/12).

Ο Πρόεδρος, Δημήτρης Οικονόμου και το ΔΣ του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού σας προσκαλούν στη χριστουγεννιάτικη αθλητική εκδήλωση του Οργανισμού, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας (Ολυμπιάδα) στου Παπάγου. Ελάτε όλοι να μάθετε και να συμμετάσχετε στο άθλημα του μπάσκετ, της τοξοβολίας (από 10 ετών) και της ζούμπα.

Στο μεταξύ, από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 λειτουργεί η ανανεωμένη και εκσυγχρονισμένη ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΠ. Οι συμπολίτες μας μπορούν να συνδέονται γρήγορα και με ασφάλεια, ώστε να ενημερώνονται για τις δράσεις και τα πρόσφατα νέα του Οργανισμού. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του ιστότοπου και να καταχωρούν τα αιτήματά τους.

Με την πρωτοβουλία αυτή ο ΔΟΠΑΠ επιδιώκει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της σύγχρονης  εποχής, παρέχοντας μια γρήγορη, ασφαλή και ευέλικτη επικοινωνία. Τη νέα ιστοσελίδα μπορείτε να τη βρείτε στο www.dopap.gr. Για νέα και πληροφορίες επικοινωνήστε με το e-mail: dopap.papxol@gmail.com.

Ετικέτες ,