Απόβαση... Αρειανών στον Υμηττό!

Με δεκάδες Χολαργιώτες φιλάθλους στο πλευρό του ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού στο κλειστό του Υμηττού, για τον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ την Πέμπτη (14/12) απέναντι στον Αμύντα.

Η άνθιση που γνωρίζει το μπάσκετ στην πόλη μας δεν περιορίζεται φυσικά μόνο στους άνδρες της ΑΕ Χολαργού που οδεύουν ολοταχώς για την Α1, παρέα με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά επεκτείνεται ως γνωστόν και στις γυναίκες, με τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού να διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Πέρα από το πρωτάθλημα, όμως, οι «κιτρινόμαυρες» του Σπύρου Γεωργουδάκη και της Φάννυς Ροΐδου στοχεύουν και το Κύπελλο της ΕΣΚ Αττικής, έχοντας φτάσει ήδη ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τελευταίο εμπόδιο πριν από την εξασφάλιση της συμμετοχής στο μεγάλο τελικό αποτελεί ο Αμύντας Δάφνης-Υμηττού, σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το βράδυ (21:30) της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2017, στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού (Ελευθερωτών & Ηλιουπόλεως).

Εκεί όπου οι Χολαργιώτες φίλαθλοι προγραμματίζουν μαζική εξόρμηση στήριξης στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, προκειμένου να έρθει το πολυπόθητο διπλό πρόκρισης και μαζί, στη συνέχεια, η κούπα της ΕΣΚΑ στο Χολαργό για πρώτη φορά στην ιστορία.

ΓΙ’ ΑΥΤΌ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (14/12) ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!

Ετικέτες ,