Δεύτερες σαν... πρώτες! (pics)

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο με... άρωμα χρυσού για Κουμαντάκη και Βουτσαρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite Γυναικών που διεξήχθη στον Πειραιά.

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Elite Γυναικών που διεξήχθη 7-10/12 στον Πειραιά βρέθηκε ο ΜΑΣ Αίας Χολαργού.

Οι στιγμές που έζησαν τα μέλη του πυγμαχικού συλλόγου της πόλης μας στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας» της Ακτής Μιαούλη είναι ιστορικές, με το Χολαργιώτη προπονητή, Ιάσονα Πολίτη, να βλέπει τα δικά του παιδιά, την Ερωφίλη Κουμαντάκη και την Κλεοπάτρα Βουτσαρά, να ανεβαίνουν στο δεύτερο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μια ανάσα μακριά απ’ το πρώτο.

Η Ερωφίλη και η Κλεοπάτρα άξιζαν κατά γενική ομολογία το χρυσό μετάλλιο, με το αργυρό να μην αναιρεί το γεγονός πως αμφότερες αποτελούν το παρόν και το μέλλον όχι μόνο της γυναικείας πυγμαχίας του Χολαργού, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Το «Μένουμε Χολαργό», ως υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας του Αίαντα Χολαργού, συγχαίρει τον Ιάσονα, την Ερωφίλη και την Κλεοπάτρα για όλα όσα πέτυχαν στον Πειραιά, εκφράζοντας την απόλυτη πεποίθηση πως αυτά που έρχονται θα είναι ακόμη σπουδαιότερα, τόσο για τα κορίτσια και το σύλλογο, όσο και εν γένει για τον αθλητισμό της πόλης μας.

Ετικέτες ,