Ποτίστρες για ζώα σε Χολαργό και Παπάγου (pics)

Δείτε σε ποια σημεία των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων τοποθετήθηκαν οι πρώτες ποτίστρες για αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα.

Ήδη, οι πρώτες ποτίστρες για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και συγκεκριμένα:

Στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού:
Στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου:

Η αγάπη, η φροντίδα και η προστασία των ζώων είναι δείγμα παιδείας και πολιτισμού και αποτελούν προτεραιότητα για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ενώ στόχο της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η διεύρυνση της προσπάθειας.

Στο μεταξύ, οι Ναυτοπρόσκοποι Χολαργού, στο πλαίσιο των δράσεων προσφοράς τους, αποφάσισαν φέτος να ενισχύσουν το έργο φιλοζωικών οργανώσεων της ευρύτερης περιοχής μας, συγκεντρώνοντας και προσφέροντας ζωοτροφές. Για το λόγο αυτό προτρέπουν τους ενδιαφερόμενους να συνεισφέρουν στο σκοπό τους, προσφέροντας ο καθένας οποιαδήποτε είδους τροφή για σκύλους ή γάτες.

Η συγκέντρωση των ζωοτροφών θα γίνει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ, στο χώρο του Συστήματος. Τις ώρες εκείνες θα λειτουργεί στο χώρο και το χριστουγεννιάτικο χωριό του Συστήματος, στο οποίο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να αφήσετε τις ζωοτροφές. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6947444832 (Άννα Κανέτη).

Ετικέτες ,