Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Χολαργό και Παπάγου (pics)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για το 2017.

Χριστούγεννα στην πόλη μας, με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού για όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως για τα παιδιά.

Τα παιδιά που φέτος δημιούργησαν τις ευχετήριες κάρτες του Δήμου με πολλή χαρά και φαντασία. Για τα φετινά Χριστούγεννα ο Δήμος μας απευθύνθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου. Θα ακολουθήσουν και τα άλλα σχολεία της πόλης μας στις επόμενες γιορτές.

Από το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του 2017 ξεχωρίζει αναμφίβολα η ομιλία στο Δημαρχείο του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου», πατρός Αντωνίου Παπανικολάου, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου (19:00).

Από τη Δημοτική Αρχή εκφράζονται ευχαριστίες προς τις Διευθύντριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, κα Αναστασία Τζήκα και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, κα Αθηνά Κουλοπούλου, καθώς και προς τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία, κυρίως όμως προς όλους τους μαθητές που μας χάρισαν τις όμορφες ζωγραφιές τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου & ώρα 17:30

«Χριστουγεννιάσματα». Παιδικό θέατρο, κάλαντα από όλη την Ελλάδα, καλικάντζαροι, ο Άγιος Βασίλης από την Καππαδοκία και ζωντανή μουσική.

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, (Περικλέους 55)

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου & ώρα 19:00

«Χαρούμενα Χριστούγεννα». Συναυλία με τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο.

Μαέστρος: Σταύρος Μπερής
Πιάνο: Πόπη Μάλφα

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (Περικλέους 55)

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου & ώρα 19:30

«2018 ευχές με τραγούδια». Συναυλία με τη Φωτεινή Δάρρα. Στο πιάνο τη συνοδεύει ο πιανίστας και μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης. Φιλική συμμετοχή: Μιμή Ρουφογάλη.

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (Περικλέους 55)

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου & ώρα 19:00

Συναυλία «Αυτό είναι αγάπη τα Χριστούγεννα», με τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και την ορχήστρα του.

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δήμου και μαθητές των σχολείων. Θα μιλήσει ο πατήρ Αντώνιος, ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» και θα συγκεντρωθούν είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (Περικλέους 55)

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου & ώρα 18:00 – Φωτίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!

Μια μεγάλη γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους, με βεγγαλικά, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, κεράσματα, ανιματέρ και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δήμου. Καλλιτεχνική διεύθυνση Κατερίνα Μάσκα, Μαέστρος: Ορέστης Χατζηνάκης, πιάνο: Γιάννης Τσακόπουλος, σολίστ: ο Βαρύτονος Κωνσταντίνος Καρυώτης.

Προαύλιος χώρος Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού (Περικλέους 55)

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου & ώρα 18:30

«Χριστουγεννιάτικες ιστορίες», από το τμήμα ΚΑΠΗ. Συμμετέχει η χορωδία του ΚΑΠΗ και η Παιδική Χορωδία του Δήμου. Μαέστρος: Κατερίνα Μάσκα, πιάνο: Μιμή Ρουφογάλη.

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (Περικλέους 55)

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου & ώρα 11:30-14:30

«Γιορτή για τα παιδιά», με φουσκωτή χριστουγεννιάτικη σφαίρα, Άγιο Βασίλη, φουσκωτά, face painting, κατασκευές, ξωτικά και πολλές άλλες εκπλήξεις. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δήμου.

Εμπορικό Κέντρο Χολαργού «Holargos Center» (Περικλέους 56)

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου & ώρα 18:00

«Παιδικά Παραμύθια». Διασκεδαστικά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Αφηγείται, ερμηνεύει, τραγουδάει η ηθοποιός Ευτυχία Μοσχάκη.

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (Περικλέους 55)

Ετικέτες ,