306 δρομείς τερμάτισαν στο 19ο Δρόμο Βουνού (pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το ΔΟΠΑΠ την Κυριακή (4/2) ο 19ος Αγώνας Δρόμου Βουνού «Υμηττός 2018» | Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 ο 19ος Αγώνας Δρόμου Βουνού «Υμηττός 2018», παρουσία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Θανάση Αυγουρόπουλου, του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρη Οικονόμου και της Αντιπροέδρου του Οργανισμού, Μαρίας Δημητριάδου, η οποία διετέλεσε και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα.

Οι συμμετέχοντες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού στο Νταμάρι, που αποτελεί το σημείο εκκίνησης του δημοφιλούς αγώνα ανώμαλου δρόμου απόστασης 22 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών σε ένα εξαιρετικό κλίμα, με αξιέπαινη προσπάθεια του ΔΟΠΑΠ και των εργαζομένων του για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του. Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο Αγώνα Δρόμου Βουνού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του 19ου Αγώνα Δρόμου Βουνού «Υμηττός 2018»:

http://runningnews.gr/item.php?id=34933

Ετικέτες , , ,