Γυμναστείτε... χορεύοντας, στα γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ!

Δοκιμάστε την τελευταία μόδα στη γυμναστική, τη Zumba, με δασκάλα τη Δήμητρα Ντάναση.

Με σχεδόν 200 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών και 5 χρόνια λειτουργίας, η Zumba του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού, με δασκάλα τη Χολαργιώτισσα Δήμητρα Ντάναση, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα που προσφέρει ο ΔΟΠΑΠ στους δημότες.

Η Zumba είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο χορό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στον αθλούμενο τα οφέλη της γυμναστικής μέσα από μια δημιουργική και συνάμα καλλιτεχνική ενασχόληση.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα είδος διαλειμματικής προπόνησης, όπου εναλλάσσονται αργοί και γρήγοροι ρυθμοί, το οποίο γυμνάζει ταυτόχρονα όλο το σώμα, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού και του κυκλοφορικού, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες.

Αυτό που καθιστά τη Zumba ως δημοφιλές πρόγραμμα είναι η ικανότητα να δημιουργεί ευχάριστη διάθεση στον ασκούμενο και να μειώνει το στρες.

Η Zumba πραγματοποιείται στα γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ, σε Χολαργό (τέρμα οδού Σύρου) και Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου).

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα και Τετάρτη
(Γυμναστήριο Παπάγου)

Τρίτη και Πέμπτη
(Γυμναστήριο Χολαργού)

Ετικέτες ,