Χολαργός - Αργυρούπολη 2-2 (pics)

Αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εντός έδρας ισοπαλία του ΟΦΧ με το ΓΣ Αργυρούπολης το Σάββατο (17/3).

Διαβάστε όσα αναφέρει για το ματς της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ η επίσημη σελίδα του ΟΦ Χολαργού στο Facebook:

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2-2

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΦ ΕΝΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ (2) ΦΑΣΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ..ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ !!!

ΜΕ 0-1 ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΧΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΥΡΑ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΗΡΘΕ Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ !!!!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΞΑΝΑΠΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΦΑΣΗ ΑΝAΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΖΩΗ !!!!!!

Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ !!!!

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Σκαλαίος, Γερώνυμος (55′ Καρράς), Κοντογιάννης, Παπαθανάσης, Νταϊφώτης, Τσουτσουδάκης, Καζάκος Α., Χάλος, Καζάκος Π., Τρυφιάτης (46′ Λυράς), Ζώης.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Τσιτσίλιας, Χιόνης, Κακούτης, Βασιλάκης, Γιαννίκος, Κοτρώτσος, Μεντόλι (72′ Παπαευθυμίου), Γκρεβτσίδης (90′ Γαλάνης), Μαρούντας (46′ Λεβέντης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Ετικέτες ,