«Γίνε κι εσύ νονός» στο Χολαργό!

Εθελοντική δράση συλλογής λαμπάδων, παιχνιδιών, ρούχων και παπουτσιών στο «Holargos Center», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», από την Εθνική Τράπεζα και το ΣΚΑΪ.

Η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός», το Σάββατο 24 και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018.

Σκοπός της δράσης είναι να συγκεντρωθούν λαμπάδες, παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά άπορων οικογενειών Δήμων και Ιδρυμάτων, καθώς και για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 μετά το μεσημέρι, η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ σας περιμένουν:

Στα σημεία των εκδηλώσεων θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και happeningς! Τα δώρα που θα προσφέρετε μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη όμως κατάσταση, καθαρά, σιδερωμένα και έτοιμα για χρήση. Τα δώρα θα δοθούν  στο Ίδρυμα «Κιβωτός του κόσμου», στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Αγίου Δημητρίου και Αιγάλεω, καθώς και στην Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Και αυτό το Πάσχα, ας γίνουμε νονοί για εκατοντάδες παιδιά!

Όλοι Μαζί για το παιδί.

Ετικέτες