Εθελοντική αιμοδοσία στο «Σήμαντρο»

Μία ακόμη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, την Κυριακή των Βαΐων (1/4).

Παλιοί και νέοι αιμοδότες της ενορίας του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού θα συγκεντρωθούν για μία ακόμη φορά, την Κυριακή (των Βαΐων) 1 Απριλίου 2018 (από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι), για να στείλουν ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας. Θα συγχρονίσουν τον παλμό της καρδιάς τους με το κάλεσμα της ενορίας, για να δώσουν με τρόπο έμπρακτο ένα δυνατό μήνυμα αγάπης.

Ακολουθεί το σχετικό κάλεσμα από την Επιτροπή Αιμοδοσίας του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης:

Αγαπητοί μας,

Διανύουμε την εκκλησιαστική περίοδο που λέγεται «Μεγάλη Τεσσαρακοστή», κατά την οποία πορευόμαστε αγωνιζόμενοι περισσότερο από άλλες φορές, με σκοπό να φθάσουμε στην λαμπροφόρα ημέρα της Αναστάσεως, στην «Εορτή των εορτών και στην Πανήγυρη των πανηγύρεων».

Το δικό τους αγώνα όμως δίνουν καθημερινά και πολλοί συνάνθρωποί μας, αυτόν για την αποκατάσταση της κλονισμένης τους υγείας. Στη δοκιμασία τους αυτή, στη μικρή ή μεγάλη περιπέτεια της υγείας τους, παίρνουν δύναμη από τη δική μας αγάπη, από τη δική μας επίσκεψη.

Ανήμερα λοιπόν, Κυριακή των Βαΐων (1/4), οι υπεύθυνοι της Αιμοδοσίας του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, σας προσκαλούμε να δηλώσετε και πάλι με την παρουσία σας στην αιμοδοσία της ενορίας μας, την έμπρακτη αγάπη σας στους ασθενείς και πάσχοντες.

Ελάτε να δώσουμε μαζί, λίγο από το αίμα που ρέει στις φλέβες μας, ως προσφορά αγάπης στο συνάνθρωπό μας. Έτσι, θα αξιωθούμε όλοι μαζί να φθάσουμε την Αγία Ανάσταση του Χριστού, ψάλλοντας για άλλη μια φορά το: «Χριστός Ανέστη κ νεκρν θανάτ θάνατον πατήσας και τος ν τος μνήμασιν ζωήν χαρισάμενος», αφού θα έχουμε αληθινά χαρίσει με την πράξη μας αυτή ζωή, όπως ο Χριστός μας σε όλους τους ανθρώπους.

Την Κυριακή των Βαΐων, την 1η Απριλίου 2018, στην αίθουσα του «Σημάντρου» (Ελ. Βενιζέλου 59Α), από 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ., σας περιμένουμε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια υπόθεση ζωής που αφορά όλους μας.

Καλή Ανάσταση!

Επισήμανση:
Την ημέρα της Αιμοδοσίας θα χρειαστεί να θυμάσαι τον Α.Μ.Κ.Α σου.

Ετικέτες , ,