ΛΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Ανοιχτή επιστολή της Λαϊκής Ενότητας Χολαργού-Παπάγου προς το Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε συμφωνία με τις τράπεζες και υπό τις διαταγές των δανειστών, ξεκινά από την 1η Μαϊου να βγάζει στο σφυρί την περιουσία των λαϊκών νοικοκυριών μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και για χρέη προς το Δημόσιο και τους ΟΤΑ άνω των 500 ευρώ.

Η δέσμευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των τραπεζών απέναντι στους δανειστές είναι για διεξαγωγή 130.000 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέχρι το 2021.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, η κατοικία οποιουδήποτε πολίτη, ακόμα και η πρώτη, επειδή θα χρωστά δημοτικά τέλη ή θα έχει απλήρωτες κλήσεις, θα οδηγείται στο σφυρί μ’ ένα κλικ στο πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή.

Ερωτάται ο Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος αλλά και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Θα εφαρμόσετε τον επαίσχυντο αυτό νόμο; Θα αρπάξετε τα σπίτια των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν; Θα επιτρέψετε να ζήσουμε στο Δήμο μας σκηνές Ισπανίας με τα ΜΑΤ να πετάνε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του;

Ή θα ορθώσετε το ανάστημά σας απέναντι στην κυβέρνηση και τα κοράκια, υπερασπιζόμενοι τους πολίτες, τους δημότες σας, τους γείτονές σας, τον κόσμο που υποφέρει;

Καλούμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να υπερασπιστούν τις λαϊκές κατοικίες και περιουσίες και να μην γίνουν πλειστηριασμοί στην πόλη μας. Να σταθούν αλληλέγγυοι σε κάθε κάτοικο και να πρωτοστατήσουν στην υπεράσπιση των σπιτιών και των καταστημάτων των πολιτών.

Απαιτούμε:

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Ετικέτες ,