«Αργυρές» στα Τρίκαλα οι Νεάνιδες και οι Νέες Γυναίκες του ΓΑΣΧ! (pics)

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη στην Πηγή Τρικάλων ανέβηκαν οι Χολαργιώτισσες Ρέα Θεοφιλίδου, Ίλεια Σπυροπούλου, Ιωάννα Σιναΐτη, Μάρη Θεοφιλίδου, Φλώρα Μπουσίου και Στέλλα Πισμιρή.

Πετυχημένη χαρακτηρίζεται η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού (ΓΑΣΧ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στην Πηγή Τρικάλων.

Πλασαρίσματα, καλές επιδόσεις από όλους τους συμμετέχοντες, υψηλή βαθμολογία και δύο ομαδικά μετάλλια, στις κατηγορίες Νεανίδων και Νέων Γυναικών, για το σύλλογο του Χολαργού.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των Νεανίδων, στα 4 χλμ.:

Η Ρέα Θεοφιλίδου κατέκτησε την 6η πανελλήνια θέση, σημειώνοντας πολύ καλή επίδοση με 14.48.

Η Ίλεια Σπυροπούλου και η Ιωάννα Σιναΐτη σημείωσαν καλές επιδόσεις, που αποτελούν και ατομικό ρεκόρ, με 19.24 και 21.18 αντίστοιχα.

Τα τρία αυτά κορίτσια κατέκτησαν τη δεύτερη ομαδική νίκη, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στην κατηγορία των Κορασίδων, στα 3 χλμ.:

Η Έμιλυ Ισραελιάν, παρ’ όλο που ανήκει στη μικρότερη κατηγορία, κατάφερε να πλασαριστεί στην 42η θέση, με επίδοση 13.36, ανάμεσα σε 100 αθλήτριες.

Στην κατηγορία των Παίδων, στα 4 χλμ.:

Κωνσταντίνος Οικονόμου και Νικήτας Ασημομύτης αγωνίστηκαν με επιτυχία και με επιδόσεις 13.50 και 14.15 αντίστοιχα και τερμάτισαν στην 46η και 65η θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε 123 αθλητές.

Στους Νέους Άνδρες, στα 8 χλμ.:

Ο Γιώργος Μούκας, με πολύ καλή παρουσία, τερμάτισε στη 12η θέση με 27.32 και ήταν ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας.

Στην κατηγορία των Νέων Γυναικών, στα 6 χλμ.:

Η Μάρη Θεοφιλίδου, με ατομικό ρεκόρ και πολύ καλή παρουσία, τερμάτισε στη 18η θέση με 27.02 και με τις Φλώρα Μπουσίου και Στέλα Πισμιρή, που σημείωσαν επιδόσεις 28 και 31.1 αντίστοιχα, κατάφεραν να κερδίσουν τη δεύτερη ομαδική νίκη και να χαρίσουν στο ΓΑΣΧ το δεύτερο μετάλλιο στους αγώνες.

Στην κατηγορία των Ανδρών, στα 10 χλμ.:

Ο Ευτύχης Μεσολωράς επανεμφανίστηκε πολύ δυνατός και σημείωσε επίδοση 35.15, ο Μιχάλης Περράκης, δυνατός, τερμάτισε σε 36.57 και ο πρωτοεμφανιζόμενος Άγγελος Ζήσης τερμάτισε στον πολύ καλό χρόνο 37.59.

Τέλος, στην κατηγορία των Γυναικών, στα 8 χλμ.:

Η Κατερίνα Λυμπούση επανήλθε στους αγώνες ανωμάλου δρόμου με μεγάλο ρεκόρ 34.27, ενώ ακολούθησαν με πολύ καλή εμφάνιση, επίσης, η Πηνελόπη Δρακοπούλου (34.38) και η Ευαγγελία Δελή (35.15).

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας και φυσικά στον προπονητή, Σίμο Μπαρδή, για τις επιτυχίες τους!

Ετικέτες ,