Έρχεται ο «1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου»

Μια κοινωνική πρωτοβουλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», με τη συμμετοχή του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και άλλων 21 Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, μαζί με άλλους 21 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου. Οι 22 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 9.00 π.μ., με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και δυναμικού βάδην επίσης 5 χλμ.

Ο Δήμος μας έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή, με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Viva. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό συμμετοχής των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» http://attikos.oloimaziboroume.gr/el, είναι η εξής:

Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «Συμμετοχή». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της Viva όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα, τα οποία και θα παραδοθούν στο πλησιέστερο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Συμμετοχή στον «1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου» έχουν δηλώσει οι εξής Δήμοι του Νομού Αττικής: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Παπάγου-Χολαργού, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδας, Ύδρας.

Ετικέτες , ,