Κοσμοσυρροή για τους «12 Ένορκους» (pics)

Γεμάτο από κόσμο και τις τέσσερις ημέρες των παραστάσεων της Θεατρικής Ομάδας του ΔΟΠΑΠ το Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες (13 έως 16 Απριλίου) ανέβηκε στη σκηνή του Αμφιθεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού η θεατρική παράσταση «Οι 12 Ένορκοι», από τη Θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού, με δασκάλα την κυρία Κατερίνα Μπλάτσου, η οποία ανέλαβε τη σκηνοθεσία της παράστασης και τη μετάφραση του πρωτότυπου σεναρίου.

Και τις τέσσερις ημέρες το Αμφιθέατρο ήταν γεμάτο από κόσμο, ο οποίος απόλαυσε την παράσταση. Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 την παράσταση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρης Οικονόμου, η Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ, Χρύσα Παρίση, η Δημοτική Σύμβουλος, Ειρήνη Βεντουζά, η Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠ, Μαρία Δημητρίαδου, ο Γραμματέας του ΔΟΠΑΠ, Ευστάθιος Κίντζιος και διάφορα σημαίνοντα πρόσωπα από το πολιτικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ απόλαυσε το έργο και δήλωσε την ευαρέσκειά του προς το επιτυχημένο αποτέλεσμα των πολύμηνων προσπαθειών της Θεατρικής Ομάδας του Οργανισμού.

Ετικέτες , , ,