Για beach volley, στην παραλία... Παπάγου! (pics)

Σπουδαίες διοργανώσεις αλλά και ατομικές προπονήσεις στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου.

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου 2018 οι φίλοι και λάτρεις του beach volley δοκίμασαν τις ικανότητές τους στα ανακαινισμένα γήπεδα beach volley, τα οποία βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, όπου ανανεώθηκαν πρόσφατα από το αθλητικό σωματείο iBeach Volleyball Club.

Μετά την επιτυχημένη εναρκτήρια περσινή σεζόν, όπου διεξήχθησαν σπουδαίες διοργανώσεις με κορωνίδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, τη φετινή σεζόν θα φιλοξενηθούν τόσο η Beach Volley Super League όσο και η σειρά Majors.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο κατά σειρά τουρνουά της Beach Volley Superleague, με αγώνες σε όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν 72 ομάδες που διαγωνίστηκαν σε 6 κατηγορίες, απολαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις του ΔΟΠΑΠ και τα γήπεδα beach volley. Βέβαια, οι αγώνες δεν σταματούν εδώ, καθώς στα τέλη Απριλίου θα πραγματοποιηθεί και το τρίτο τουρνουά της Beach Volley Superleague, αλλά και διάφορα τουρνουά κάθε Σαββατοκύριακο.

Το Αθλητικό Σωματείο iBeach Volleyball Club καλλιεργεί το ευγενές άθλημα του beach volley για αρχάριους και ερασιτέχνες κάθε ηλικίας, αλλά διατηρεί και ακαδημία για τους μικρούς φίλους. Τα γήπεδα χρησιμοποιούν ελληνικές και ξένες ομάδες για την προετοιμασία τους και αποτελούν ένα από τα πιο σύγχρονα και λειτουργικά γήπεδα των Βαλκανίων.

Ο δημιουργός της προσπάθειας, Κώστας Ταμπουρατζής, σημειώνει: «Θέλαμε να φέρουμε την παραλία στου Παπάγου και τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε ένα χώρο με υψηλή αισθητική και έως το τέλος του καλοκαιριού θα προχωρήσουμε στο τελικό μας πλάνο. Κοπιάστε να δείτε όμορφα παιχνίδια και να αθληθείτε μαζί μας».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.ibeach.gr, αλλά και στο https://www.facebook.com/IBeach.gr/.

Ετικέτες ,