ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ξηλώνουν και πάλι την πλατεία Φανερωμένης

Σοκαριστική αποκάλυψη του «Μένουμε Χολαργό» δύο μόλις ημέρες (1/4) μετά την οριστική παράδοση (30/3) του έργου ανάπλασης της πλατείας Φανερωμένης.

Δέκα ολόκληρους μήνες διήρκεσε το πολυσυζητημένο έργο ανάπλασης της πλατείας Φανερωμένης, το οποίο ξεκίνησε στις 29 Μαΐου 2017 και παραδόθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, με την ολοκλήρωση της (άτεχνης, σε σχέση με άλλες) ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος.

Δέκα ολόκληροι μήνες ταλαιπωρίας και αγανάκτησης για τους περίοικους κατοίκους και καταστηματάρχες, για ένα έργο ωστόσο που όχι μόνο ομόρφυνε κι άλλο την περιοχή, αλλά στην ουσία οριοθέτησε και νομιμοποίησε τις παράνομες μέχρι χθες θέσεις στάθμευσης επάνω στο κυκλικό πεζοδρόμιο της πλατείας.

Κι όμως, δύο μόλις ημέρες μετά την οριστική παράδοση του έργου, την ώρα μάλιστα που οι κηπουροί του Δήμου φυτεύουν στα νέα παρτέρια τριανταφυλλιές και διάφορα άλλα άνθη, η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού, υποκύπτοντας ουσιαστικά στις φωνές συγκεκριμένων καταστηματαρχών πέριξ της πλατείας, πήρε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την απόφαση του ολικού ξηλώματος της πλατείας και την επαναφορά της στην πρότερη -τραγική- κατάσταση, προκειμένου οι πελάτες των εν λόγω καταστημάτων να έχουν ξανά περισσότερες θέσεις στάθμευσης στη διάθεσή τους, μπορώντας στην ουσία να παρκάρουν και πάλι επάνω στα πεζοδρόμια, στα παρτέρια, στα δέντρα, στη στάση του 418, μπροστά σε κάδους απορριμμάτων, ακόμα και μέσα σε αυλές καταστημάτων ή και παρακείμενων πολυκατοικιών!

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για δέκα (10) νέους μήνες απίστευτης ταλαιπωρίας γύρω από την πλατεία Φανερωμένης, αλλά και για να... κλάψουμε όλοι μαζί τα 280.637,90 ευρώ που κόστισε το όλο έργο, το οποίο πάει στράφι χωρίς να αντιδράει κανείς, ούτε καν η αντιπολίτευση.

Το μόνο που έχει να σχολιάσει το «Μένουμε Χολαργό», είναι... και μη χειρότερα.

Α!

Και καλό σας μήνα.

Ετικέτες ,