Θύμα κλοπής και η Ειρήνη Βεντουζά

Η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης Αποστολόπουλου και υπεύθυνη του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού το νεότερο θύμα των κακοποιών που δρουν στην περιοχή.

Εικόνες σοκ αντίκρισαν η Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου και ο σύζυγός της, Γιώργος Βεντουζάς, κατά την επιστροφή τους στην οικία τους στου Παπάγου το βράδυ του Σαββάτου (14/4). Η «ψυχή» του Φεστιβάλ της περιοχής μας και ο γνωστός τραγουδοποιός σύντροφός της, που το βράδυ του Σαββάτου (14/4) απολάμβαναν αμέριμνοι τους «12 Ένορκους» στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, κατά την επιστροφή τους στο σπίτι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτό που όλοι απεύχονται. Η πόρτα του διαμερίσματός τους ανοιχτή και το σπίτι... άδειο, όσον αφορά χρήματα και τιμαλφή.

Το ζεύγος Βεντουζά επικοινώνησε άμεσα με το ΑΤ Χολαργού-Παπάγου, με τον αξιωματικό υπηρεσίας να τους ενημερώνει πως το Τμήμα Ασφαλείας έχει... σχολάσει και θα είναι ξανά διαθέσιμο από την επομένη (15/5). Που, μεταξύ μας, και να μην είχε σχολάσει, θα επρόκειτο για το ίδιο και το αυτό. Οι κακοποιοί άλλωστε το τελευταίο διάστημα δρουν ανενόχλητοι σε Χολαργό και Παπάγου και το ούτως ή άλλως συρρικνωμένο και ενοποιημένο Αστυνομικό Τμήμα είναι αδύνατο να τα φέρει εις πέρας. Το δε όχημα ιδιωτικής ασφάλειας που έχει εκμισθωθεί από το Δήμο και... βολτάρει τις νύχτες στις γειτονιές περισσότερο διακοσμητικό χαρακτήρα φέρει παρά ουσιαστικό.

Συμπέρασμα; Να εύχεστε, εφόσον πρόκειται να σας συμβεί κάτι αντίστοιχο, να μην βρίσκεστε εντός της οικίας σας. Ειδάλλως, όπως έχει συστήσει και ο αρμόδιος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τόσκας, να φροντίζετε να έχετε ήδη αποκοιμηθεί ή έστω να... κάνετε πως κοιμάστε (!), προκειμένου οι απρόσκλητοι επισκέπτες να κάνουν εύκολα και γρήγορα τη δουλειά τους, ώστε να πάνε στη συνέχεια ανενόχλητοι στην ευχή του Θεού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Ειρήνης Βεντουζά στο Facebook:

ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΊΟ
---------------------------
Φύγαμε από το σπίτι μας κατά τις 8:10 μμ και πήγαμε στο θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" να δούμε την παράσταση "ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝΟΡΚΟΙ"
Ωραία παράσταση και μπράβο σε όλους τους συντελεστές!
Είπαμε να φάμε κι ένα σαντουιτσάκι...
Γύρω στις 11:20 μμ γυρίσαμε!
Τι ευτυχία!!! Η πόρτα ανοιχτή και ο καβγάς ποιος από τους δυό μας δεν την έκλεισε... που να πάει το μυαλό στο φίλο μας τον κλέφτη(!)
Πάνε και τα ασημικά, πάνε και τα χρυσά ρολογάκια, πάει και το πορτοφόλι που ξέχασα να πάρω μαζί μου με τα λεφτάκια.
Τηλεφωνώ στο αστυνομικό μας τμήμα - ευγενέστατος ο αξιωματικός υπηρεσίας, του συστήνομαι και τι να κάνει το όργανο... είχε κλείσει το τμήμα ασφαλείας και θα πάω αύριο!!!
Δόξα το Θεό είμαστε καλά.

Ετικέτες , ,