Άρχοντας!

Εκεί βρήκε, εκεί το έβαλε. Η φωτογραφία παράνομης στάθμευσης που απαθανάτισε αναγνώστρια του «Μένουμε Χολαργό» στη λεωφόρο Περικλέους, έρχεται να... τερματίσει τα όσα τραγελαφικά έχουμε δει κατά καιρούς στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης.

«Απαράδεκτη εικόνα και μάλιστα στην Περικλέους. Θράσος ή ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Τι άλλο να πούμε;», αναρωτιέται η Χ.Κ. με μήνυμά της στο μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής, το «Μένουμε Χολαργό». Η φωτογραφία που απαθανάτισε η κάτοικος της πόλης μας μιλάει από μόνη της, με το όχημα να βρίσκεται ολόκληρα σταθμευμένο επάνω στο πεζοδρόμιο της Περικλέους, στη διασταύρωση με την Κλειούς, ακριβώς έξω από τα γήπεδα μπάσκετ.

Μέχρι χθες βλέπαμε τις συνηθισμένες παράνομες σταθμεύσεις στην αρχή και το τέλος της μεσαίας νησίδας-παρτεριού, από σήμερα το πήγαμε και ένα βήμα... παραπέρα. Επόμενοι πιθανοί... προορισμοί παρκαρίσματος στην Περικλέους, ο αγωνιστικός χώρος των γηπέδων μπάσκετ, το ανενεργό σιντριβάνι του ανδριάντα του Περικλή, ο περίβολος του Δημαρχείου και το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Γιατί όχι;

Ετικέτες , , ,