Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις σε Χολαργό και Παπάγου

Θα αποψιλωθούν συνολικά 327 στρέμματα κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες | Δείτε αναλυτικά τα σημεία

Από το Μεγάλο Πάρκο Παπάγου ξεκίνησε τη Δευτέρα (23/4) ο καθαρισμός και η αποψίλωση των χώρων πρασίνου στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Οι χώροι πρασίνου που θα αποψιλωθούν και θα καθαριστούν με την εποπτεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου είναι 327 στρέμματα.

Συγκεκριμένα, θα γίνει καθαρισμός και αποψίλωση στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου (45 στρ.), στα Άλση Σεφέρη-Ελύτη (60 στρ.), στα αδιέξοδα Αργυροκάστρου (40 στρ.), εκατέρωθεν της οδού Αναστάσεως (40 στρ.), όπισθεν των οδών Σχοινά-Καρατζά και Αδελφών Διδασκάλου (15 στρ.), στο πάρκο του Τιμίου Σταυρού (10 στρ.), κατά μήκος της οδού Χατζηκωνσταντή (35 στρ.), στην οδό Ναυαρίνου (20 στρ.), στο λόφο Τσακού (20 στρ.), στο Κεντρικό Πάρκο Χολαργού (20 στρ.) και στα αδιέξοδα Μπλέσσα και Ζακυνθινού (ρέμα Καλλιρρόης, 22 στρ.).

Επίσης, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) αποψιλώσεις και καθαρισμούς, όπως κάθε χρόνο, στην περιαστική γραμμή των οδών Παπακωνσταντίνου-Καραλή-Ζησιμοπούλου, Αδελφών Διδασκάλων, καθώς και Χατζηκωνσταντή και Αναστάσεως.

Οι υπόλοιποι χώροι πρασίνου (πλατείες, παιδικές χαρές, δημοτικές πρασιές, πράσινες γραμμές κ.λπ.) ξεκίνησαν και καθαρίζονται με προσωπικό του Δήμου (κηπουροί), υπό την επίβλεψη πάντοτε του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Θανάση Αυγουρόπουλου.

Ετικέτες ,