Η Ντίνα Καλλιοντζή νέα Πρόεδρος της ΝΔ Παπάγου-Χολαργού

Την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού αναλαμβάνει από την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 η πρώην Αντιδήμαρχος Χολαργού και νυν Πρόεδρος του Κοινωνικού & Πνευματικού Κέντρου Χολαργού «Αντιγόνη Ζουρούδη - Μάνα της Δωδεκανήσου».

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού (Κωνσταντινουπόλεως 19, Χολαργός), με τη θέση του απερχόμενου Παπαγιώτη Προέδρου, Νίκου Κουκή, να καταλαμβάνει η Χολαργιώτισσα Ντίνα Καλλιοντζή. Μια πράξη που θα επικυρωθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στις τυπικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, από τη στιγμή που η κ. Καλλιοντζή κατεβαίνει άνευ αντιπάλου στην εκλογική διαδικασία.

Η Ντίνα Καλλιοντζή, γνωστή στο ευρύ κοινό, έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και επί διοικήσεων Νικολάου (2003-2010) Αντιδήμαρχος Χολαργού, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού, Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Χολαργού και Πρόεδρος Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Χολαργού.

Το 2010 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη Δημαρχία στον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, μια υποψηφιότητα την οποία στη συνέχεια απέσυρε, προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με το συνδυασμό του «γαλάζιου» Βασίλη Κικίλια.

Από το 2011 είναι εκλεγμένη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού & Πνευματικού Κέντρου Χολαργού «Αντιγόνη Ζουρούδη - Μάνα της Δωδεκανήσου», το οποίο εδρεύει στον αριθμό 44 της οδού Πολυμνίας.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ θα πραγματοποιηθούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, από τις 10.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα.

Ηλίας Αποστολόπουλος - Ντίνα Καλλιοντζή,
στη βράβευση της δεύτερης από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού το 2017,
στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Ετικέτες , ,