Ημερίδα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Παπάγου «Ο Υμηττός», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων και την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί σχετική ημερίδα, στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο  (Αγίας Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό).

Διοργανωτές είναι ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Παπάγου «Ο Υμηττός», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων και η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΚΑΠΑ) του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Όπως αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση οι φορείς:

«Θα εκτεθούν τα ιστορικά στοιχεία και το νομικό πλαίσιο που διέπει την υλοποίηση του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή, σύμφωνα με τους νόμους 732/1977 και 4277/2014 (νέο Ρυθμιστικό της Αθήνας), το ΠΔ 187/Δ/2011, τη Μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και το Σχέδιο Γενικής Διάταξης.

Εκτιμούμε ότι η ενημέρωση των πολιτών θα συμβάλει στην επίτευξη των απόλυτα αναγκαίων και άμεσης προτεραιότητας διαδικασιών, ώστε να πραγματοποιηθούν:

Τέλος, θεωρούμε ότι μέσα από την ημερίδα αυτή μπορούν και πρέπει να προκύψουν συνεργασίες και πρωτοβουλίες των όμορων Δήμων, οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων».

Ετικέτες ,