Συνεδρίασε η Τοπική Πολιτική Προστασία

Με θέμα «Προετοιμασία, οργάνωση και συντονισμός ενεργειών εν όψει επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου» και ύστερα από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, Θανάσης Αυγουρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Τζίνα Αρβανίτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δικτύου Πολιτών, Περικλής Ζήκας, ο κ. Κυριλλίδης από τον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό, οι Υπαστυνόμοι του ΑΤ Χολαργού-Παπάγου, κ.κ. Ιγνατίδης και Αυγουστίδης, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, κ. Αυγουστάκης, o κ. Κίντζιος, μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ, ο επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, κ. Παγώνης, ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΒΑΤΥ, κ. Τσιγκρέλης και οι κ.κ. Καπατσέλη και Βαρζάκας, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνεδρίαση αναφέρθηκαν όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει, καθώς και άλλες που είναι σε εξέλιξη, προκειμένου ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού να προετοιμαστεί σωστά για την αντιπυρική περίοδο, καθώς επίσης έγινε από όλους αναφορά στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί η ΔΑΠΑΧΟ όσον αφορά στην προστασία του Υμηττού.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και το προσωπικό του Δήμου για τη συνεργασία. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του αλλά και την εμπιστοσύνη του στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την προστασία του βουνού, αλλά και για το γεγονός ότι είναι παρούσα και όπου αλλού της ζητηθεί από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Ετικέτες , , ,