Έρμαιο των κακοποιών Χολαργός και Παπάγου

«Βροχή» οι καταγγελίες των Χολαργιωτών στο «Μένουμε Χολαργό» | Εισβολή δύο ατόμων σε πολυκατοικία επί της οδού Φανερωμένης | Κλοπή κινητού από πεζή μέρα μεσημέρι στην οδό Ξανθίππου

Μία μόλις εβδομάδα μετά το θέμα της ληστείας στο σπίτι της Δημοτικής Συμβούλου Ειρήνης Βεντουζά στου Παπάγου, ένα θέμα που ανέδειξε το «Μένουμε Χολαργό» και έκανε στη συνέχεια το γύρο της Ελλάδας, δύο ακόμη θλιβερά περιστατικά καταγγέλθηκαν από Χολαργιώτες στο μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής.

Το πρώτο από τα δύο νεότερα κρούσματα σημειώθηκε -ξανά- στον Άνω Χολαργό. Συγκεκριμένα, στην οδό Φανερωμένης είχαμε την περασμένη εβδομάδα την εισβολή δύο ατόμων, που μιλούσαν πιθανότατα ρώσικα, σε πολυκατοικία πολύ κοντά στο Δημοτικό Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ». Η κινητοποίηση της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν μεν άμεση («χτενίστηκε» για πάνω από μία ώρα η περιοχή από Ναυαρίνου έως χαμηλά), χωρίς ουσιαστικό ωστόσο αποτέλεσμα. Πέρα από τη ρωσική διάλεκτο, οι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως οι δράστες φορούσαν σκούρα αθλητική εμφάνιση, με τον έναν από τους δύο να είναι ιδιαίτερα ψηλός και να φορά γυαλιά μυωπίας.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στην οδό Ξανθίππου, με θύμα μια 27χρονη κάτοικο της περιοχής. Την ώρα που εκείνη κατέβαινε πεζή το δρόμο, κρατώντας στο χέρι το κινητό της τηλέφωνο, δίκυκλο που διέσχιζε την Ξανθίππου επίσης με αντίθετη φορά και με σβηστή τη μηχανή, βρέθηκε ξαφνικά από πίσω της, με τον οδηγό να αρπάζει βίαια το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια της κοπέλας και να γίνεται στη συνέχεια... καπνός, στρίβοντας αριστερά προς την οδό Αναστάσεως.

Αναμφίβολα, Χολαργός και Παπάγου αποτελούν πια αποδεδειγμένα τους πλέον... δημοφιλείς στόχους των παντός είδους κακοποιών, με την αστυνομία και τους ιδιωτικούς σεκιούριτι του Δήμου να αδυνατούν να ελέγξουν μια κατάσταση που δείχνει να ξεφεύγει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φυλάτε όσο περισσότερο γίνεται και μπορείτε τις οικίες σας, τα προσωπικά σας αντικείμενα και πάνω απ’ όλα τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ετικέτες ,