Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα μαθήματα πληροφορικής

Δόθηκαν τα πρώτα πτυχία και συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα πληροφορικής από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο Οργανισμό από το Υπουργείο Παιδείας, «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ», για κατοίκους Χολαργού και Παπάγου.

Η εκπαίδευση αφορά μόνο όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, αποδεκτό από το ΑΣΕΠ και θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η συγκεκριμένη δράση παρέχεται δωρεάν, με μόνη επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες το τέλος συμμετοχής στις εξετάσεις, το οποίο ανέρχεται στα 170 ευρώ και θα καταβάλλεται σε δύο δόσεις στον Οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, ως εξής:

Σε περίπτωση αποτυχίας των εξεταζομένων (σε όποια ή όποιες ενότητες), οι επανεξετάσεις θα είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εκπαίδευσης και η πιστοποίηση περιλαμβάνει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

Τα μαθήματα διεξάγονται στον 2ο όροφο του κτιρίου ΚΑΠΗ, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα-εργαστήριο πληροφορικής, επί της οδού Αγαμέμνονος 4 στο Χολαργό και οι αιτήσεις συνεχίζονται χωρίς χρονικό περιορισμό.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι συνολικά 28 ώρες, ενώ θα υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός, 1ος όροφος, 09:00-14:00), είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info@dpapxol.gov.gr.

Αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, οι εξετάσεις θα δίνονται στο εξεταστικό κέντρο: «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ» - Λ. Πειραιώς 108, ΤΚ 11854, Γκάζι, Αθήνα - Τηλ. 2109537370.

Πληροφορίες-Αιτήσεις-Τηλ. Επικοινωνίας: 2132002831-893 (Γραφείο Παιδείας, Αντιδήμαρχος κα Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη).

Ετικέτες ,