Ο Αντώνιος Κουνάδης στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών

Το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού επισκέφθηκε την Πέμπτη (12/4) ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«O Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ

Στις 12 Απριλίου 2018 ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αντώνιος Κουνάδης, πολιτικός μηχανικός και τακτικός Kαθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επισκέφθηκε το “Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ” και ενημερώθηκε για τις δράσεις του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Κουνάδης ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κώστα Τίγκα, για το σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά το σύνολο των εργαζομένων και των εθελοντών, με μοναδικό στόχο να προσφέρουν αγάπη, προστασία και συμπαράσταση στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο Προέδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Κουνάδης μετά την επίσκεψή του στα εργαστήρια του Συνδέσμου και την προσωπική επικοινωνία του είχε με τα περιθαλπόμενα παιδιά, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ουσιαστικό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος και διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειές του.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ κ. Κώστας Τίγκας, δήλωσε: “Tα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου αλλά και εγώ προσωπικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εκλεκτό επιστήμονα και Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών για την επίσκεψή του και την ευαισθησία του.

Η σημερινή επίσκεψη ήταν άκρως τιμητική για το Σύνδεσμο και μας έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε αναλυτικά σε ένα εξέχoν μέλος της Ελληνικής κοινωνίας τις δράσεις του Συνδέσμου αλλά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προσπαθειών του συνόλου των εργαζομένων και εθελοντών μας”».

Ετικέτες ,