«Let’s do it Greece», με τη συμμετοχή του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Στην εθελοντική δράση καθαρισμού της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας «Let's do it Greece» θα συμμετάσχει την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της εθελοντικής αυτής δράσης, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τους τόπους τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Στο Δήμο μας, επιλέχτηκαν φέτος να καθαριστούν το άλσος της οδού Ναυαρίνου στο Χολαργό και το Μεγάλο Πάρκο Παπάγου.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Δήμου έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 & ΩΡΑ 10:00
Συμμετοχή του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
στην εθελοντική δράση «Let's do it Greece»

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας «Let's do it Greece» (http://www.letsdoitgreece.org), συμμετέχει στην εθελοντική δράση καθαρισμού, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια σε παγκόσμια κλίμακα.

Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές, νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να ενώσουν όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη αγκαλιά εθελοντισμού και προσφοράς.

Μέσα σε μία μόνο ημέρα, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, Δήμοι, Περιφέρειες, φορείς και πολίτες συντονίζονται για να φροντίσουν και να ομορφύνουν πλατείες, πάρκα, γειτονιές, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά και δάση, ένα όνειρο που έχει πλέον αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές, φορείς, σχολεία και ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Επτά επώνυμοι στέλνουν ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και καλούν όλους εμάς, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00, να δώσουμε λίγη από τη δύναμή μας για ένα κοινό σκοπό: Να συντονιστούμε 150.000 εθελοντές την ίδια ημέρα, σε όλη την Ελλάδα, για μια μεγάλη δράση εθελοντισμού με επίκεντρο το περιβάλλον.

Καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας, παιδιά και ενήλικες, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση και όλοι μαζί να δείξουμε πως με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, «να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε».

Τα σημεία που έχουν επιλεγεί να καθαριστούν φέτος στο Δήμο μας είναι:

Το συντονισμό της δράσης θα αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου, Θανάσης Αυγουρόπουλος και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού. Απαραίτητο υλικό για τον καθαρισμό των χώρων (σακούλες και γάντια) θα διανεμηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Ετικέτες , ,