Έλαμψαν και στην Πορτογαλία τα κορίτσια του ΓΑΣΧ! (pics)

Ένα ασημένιο μετάλλιο, δύο χάλκινα και πολλές συμμετοχές στους τελικούς ήταν ο εντυπωσιακός  απολογισμός για τις μικρές αθλήτριες του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού (ΓΑΣΧ) στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Διεθνές Όπεν Αεροβικής Γυμναστικής, που πραγματοποιήθηκε στο Καντανιέντε της Πορτογαλίας από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου 2018.

Την υψηλότερη διάκριση κατέκτησε η πεντάδα παγκορασίδων (9-11 ετών), αποτελούμενη από τις Ναταλία Αγάθου, Ελένη Αναστασίου, Γεωργία-Γιασιμούλα Κυριακίδη, Χρυσούλα Χατζίκου, Ιωάννα-Μαρία Χιώτη, που κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία της, ενώ την 3η θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέλαβε μία άλλη ελληνική πεντάδα, αποτελούμενη από τις Αριάδνη Γραμμένου, Ντάρια Ιβάνκου, Βασιλική-Υβόννη Κατσαφυλλούδη, Ανθή Λαζάρου, Μαρία Οικονόμου.

Χάλκινο μετάλλιο κέρδισε επίσης η τριάδα παγκορασίδων, με τις Ναταλία Αγάθου, Μαρία Οικονόμου, Ιωάννα-Μαρία Χιώτη. Επιπλέον, άλλες εννέα αθλήτριες ή ομάδες που εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους και σημείωσαν αξιόλογες διακρίσεις:

Ελληνική παρουσία υπήρχε και στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καντανιέντε, στην κατηγορία γυναικών, όπου η Σοφία Παππά κατέλαβε την 21η στον προκριματικό του ατομικού με 18.200 βαθμούς.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν από τους σημαντικότερους αγώνες ενόψει του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που επίσης θα φιλοξενηθεί στην Πορτογαλία, στην πόλη Γκιμαράες, από τέλη Μαΐου έως αρχές Ιουνίου.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην προπονητική ομάδα!

Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς που στηρίζουν αθλητές και σύλλογο!

Καλή συνέχεια στις προσπάθειες όλων!

Ετικέτες ,