Αρειανάρα φέρε μας την άνοδο! (vid, pics)

Και στους τελικούς, θα γίνει... της Χολαργάρας! Οι κοριτσάρες του ΑΚΟ Άρη «σκούπισαν» με 3-0 τον Άγιο Ελευθέριο Αιγάλεω και αντιμετωπίζουν στην τελική φάση των πλέι οφ τον Αμύντα Δάφνης-Υμηττού, για μια θέση στην Α2 του γυναικείου μπάσκετ.

Το αυτονόητο έπραξαν το βράδυ της Τετάρτης (18/4) στο «Αντώνης Τρίτσης» οι γυναικάρες με τα κιτρινόμαυρα, με το σύνολο των Γεωργουδάκη-Ροΐδου να κερδίζει (51-37) για τρίτη φορά φέτος τον Άγιο Ελευθέριο Αιγάλεω. Το τρίτο και φαρμακερό ροζ φύλλο απέναντι στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Λαογραφικό & Αθλητικό Σύλλογο των δυτικών προαστίων ήταν αρκετό για να στείλει τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού στους τελικούς των πλέι οφ της Α’ ΕΣΚΑ.

Εκεί όπου τελευταίος αντίπαλος για την άνοδο στην Α2 θα είναι ο πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας, Αμύντας Δάφνης-Υμηττού, που με τη σειρά του απέκλεισε (3-0) στα ημιτελικά την ΑΕΚ Περιστερίου. Ο Αμύντας κουβαλάει υπέρ του τις δύο νίκες της κανονικής διάρκειας απέναντι στον Άρη, που σημαίνει πως η ομάδα του Χολαργού θα πρέπει στη σειρά των τελικών να πετύχει τρεις σερί νίκες, προκειμένου να μετατρέψει το εις βάρος της 0-2 σε 3-2 και να πανηγυρίσει έτσι εκείνη την πολυπόθητη άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Από τις μοναδικές στιγμές των επινικίων στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια ξεχώρισε η έκπληξη γενεθλίων στην εορτάζουσα Σεμίνα Τσοκανά, που εκφράστηκε μέσα από την καθιερωμένη τούρτα και τις σχετικές ευχές!



ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 51-37

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-9, 30-17, 40-31, 51-37

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θεοδωρόπουλος, Αντωνιάδης

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γεωργουδάκης, Ροΐδου): Σερέπα 4 (1), Σμυρναίου 12, Παπαδρόσου 2, Τρανούλη 3 (1), Τσιρίμπαση, Τσοκανά, Πολιτοπούλου 8, Καράμπελα, Τζαμαρία 4 (1), Σταυροπούλου, Τσότρα 8, Κόρμπου 10

ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Δέδε, Γουναρά): Σκεπετάρη 12 (2), Τέκου, Φραγκούλη, Ιντσαμπούν, Χριστοφόρου, Λυκούδη 11, Σολωμού, Τρυφωνίδη, Καρανικόλα 7, Γιάκαλου, Μακρυνίκα 6, Κριθήμου 1

Ετικέτες ,