«Α1 θα σε δω και θα τρελαθώ!» (vids, pics)

Ιστορικές και ανεπανάληπτες στιγμές για την πόλη του Χολαργού και το ανδρικό της μπάσκετ, με τους μάγκες του Στέργιου Κουφού να επικρατούν εύκολα (91-76) του Απόλλωνα Πάτρας στον τελικό των πλέι οφ της Α2 και να στήνουν μαζί με τον κόσμο το δικό τους πάρτι για την παρθενική άνοδο της ΑΕΧ στη Stoiximan.gr Basket League.

Ιστορικές και ανεπανάληπτες στιγμές για την πόλη του Χολαργού και το ανδρικό της μπάσκετ, με τους μάγκες του Στέργιου Κουφού να επικρατούν εύκολα του Απόλλωνα Πάτρας στον τελικό των πλέι οφ της Α2 και να στήνουν μαζί με τον κόσμο το δικό τους πάρτι για την παρθενική άνοδο της ΑΕΧ στη Stoiximan.gr Basket League.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Δεν γινόταν να τελειώσει διαφορετικά η φετινή σεζόν. Η ΑΕ Χολαργού, η καλύτερη (μαζί με το Περιστέρι) ομάδα της Α2 επιβραβεύτηκε όπως της άξιζε το βράδυ του Σαββάτου (26/5) στο κατάμεστο και... μεθυσμένο από χαρά και περηφάνια «Αντώνης Τρίτσης», με το τελικό 91-76 επί του Απόλλωνα Πάτρας στον πρώτο (και τελευταίο) τελικό των πλέι οφ της Α2 να γράφει τον πιο αξέχαστο επίλογο, μέχρι τον επόμενο.

Και τώρα, ας ετοιμαζόμαστε για μια σεζόν (2018-2019) στην οποία η πόλη μας θα βάλει τα καλά της για να υποδεχτεί για πρώτη φορά τον εξάστερο και παντοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ Παναθηναϊκό, τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, τη βασίλισσα ΑΕΚ, τον αυτοκράτορα Άρη και όλους τους υπόλοιπους μεγάλους της Α1.

Συγχαρητήρια σε όλους και ραντεβού τον προσεχή Οκτώβρη για... μεγάλα πράγματα!









Δώρα Παντέλη - Μανώλης Χάλκος

Ετικέτες ,