37 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Για την πυρασφάλεια του Υμηττού και τη δημιουργική απασχόληση.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) μηνών, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών φύλαξης και προστασίας των παρυφών του Υμηττού, του λόφου Τσακού και του αστικού πρασίνου, καθώς και την πυρασφάλεια αυτών (εξαίρεση ως προς τη διάρκεια της σύμβασης ορισμένου χρόνου του προσωπικού που απασχολείται στην πυρασφάλεια και τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών, της οποίας η διάρκεια δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τρείς (3) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών), ως εξής:

2 ΔΕ Οδηγών [Γ' (C) κατηγορίας – με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου]

18 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Δ/νση: Περικλέους 55, Χολαργός), έως και τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018.

Παράλληλα, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ανακοινώνει και την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 2 μήνες, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για τη λειτουργία του προγράμματος «Δημιουργική απασχόληση μαθητών Δημοτικών Σχολείων» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και συγκεκριμένα τις εξής ειδικότητες ανά αριθμό ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα:

9 ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ή ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (Εκ των οποίων (1) άτομο με εξειδίκευση στην ψυχολογία)

1 ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ (Σε περίπτωση που δεν βρεθεί υποψήφιος/α, ΠΕ Παιδαγωγός Δημοτικής εκπαίδευσης ή Φιλολογίας με εξειδίκευση στα εικαστικά)

1 ΠΕ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Σε περίπτωση που δεν βρεθεί υποψήφιος/α, ΠΕ Παιδαγωγός Δημοτικής εκπαίδευσης ή Φιλολογίας με εξειδίκευση στη Θεατρική Αγωγή)

3 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

3 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν έως και τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Τ.Κ.15561 Χολαργός, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών - Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτείας Νομικών Προσώπων / Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων - Γραφείο Πρωτοκόλλου και Διεκπεραίωσης, υπόψη κας Π. Χαρδαλούπα, κ. Ι. Γεωργικόπουλου, κ. Π. Κωνσταντίνου και κ. Ε. Κομπόγιωργα (τηλ. επικοινωνίας: 2132002871, 2132002857, 2132002869, 2132002911).

Ετικέτες ,