Καλλιοντζή πρόεδρος, με 53% συμμετοχή

Τσαλδάρης, Καμπανέλλης, Κοντός, Δημάκου, Παπαλέξης, Λαδονικόλα, Ευαγγελοπούλου, Αρβανίτης, Νανούρης τα νέα εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού | Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών

Απόλυτη επιβεβαίωση ενός ακόμη θέματος που πρώτο το «Μένουμε Χολαργό» αποκάλυψε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, με τη Ντίνα Καλλιοντζή, ως η μόνη υποψήφια για την προεδρία, να εκλέγεται την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στην κεφαλή της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού.

Στις εκλογές που διεξήχθησαν στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια και του απερχόμενου προέδρου της ΔΗΜΤΟ, Νίκου Κουκή, προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα 397 από τα 754 εγγεγραμμένα μέλη της Οργάνωσης, ποσοστό συμμετοχής που οριακά ξεπέρασε τη... βάση, αγγίζοντας το 53%.

Στο νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Τσαλδάρης, Μάνος Καμπανέλλης, Χρίστος Κοντός, Μαρία Δημάκου, Πέτρος Παπαλέξης, Στέλλα Λαδονικόλα, Ένη Ευαγγελοπούλου, Κώστας Αρβανίτης και Δημήτρης Νανούρης, από τους οποίους και θα προκύψει το νέο σώμα του ΔΣ, ύστερα από την πρώτη συνεδρίαση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ:

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 754

ΨΗΦΙΣΑΝ: 397

ΑΚΥΡΑ: 7

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 53%

ΑΠΟΧΗ: 47%

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ:

ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ Δημήτριος: 182

ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ Μανούσος: 158

ΚΟΝΤΟΣ Χριστόδουλος: 129

ΔΗΜΑΚΟΥ Μαρία: 112

ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ Πέτρος: 95

ΛΑΔΟΝΙΚΟΛΑ Στυλιανή: 88

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη: 81

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Κωνσταντίνος: 79

ΝΑΝΟΥΡΗΣ Δημήτριος: 64

Ετικέτες , , ,