Ημερίδα επιχειρηματικότητας στο Χολαργό

Από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και το Skywalker.gr.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με το Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεων GRBossible, διοργανώνει ημερίδα επιχειρηματικότητας, με θέμα: «Επιχειρηματική Μετεπιβίβαση».

Στη διάρκεια της ημερίδας o Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, θα αναπτύξει το σχεδιασμό του Δήμου για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου και θα παρουσιάσει τις νέες χρήσεις γης, όπως αυτές αποτυπώνονται στο πρόσφατο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού.

Επιπλέον, εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις ευκαιρίες επιχειρηματικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης, που δημιουργούνται σε τοπικό κυρίως επίπεδο, εξετάζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες κατά τις οποίες οι Έλληνες επιχειρηματίες σχεδιάζουν την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα, με όραμα την υγιή ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος και θα απευθύνει σχετικό χαιρετισμό.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες, αυτοαπασχολουμένους, startups, συμβούλους επιχειρήσεων, συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, mentors επιχειρηματικότητας, στελέχη επιχειρήσεων και εν γένει σε ολόκληρο το επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού (Περικλέους 55).

Ώρα προσέλευσης: 16:00.

Ετικέτες ,