Το πρόγραμμα εορτασμού του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της ετήσιας θρησκευτικής πανήγυρης του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Άνω Χολαργού για το 2018.

Το ερχόμενο Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, με τον Πανηγυρικό Εσπερινό της Πεντηκοστής, στις 6.30 το απόγευμα, ξεκινά το πρόγραμμα της Ιεράς Πανήγυρης του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Άνω Χολαργού.

Την Κυριακή (27/5) της Πεντηκοστής, στις 6.45 π.μ. θα ξεκινήσει ο Όρθρος και θα ακολουθήσει η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μαζί με το Μέγα Εσπερινό της Πεντηκοστής, στον οποίο διαβάζονται και οι Ευχές της Γονυκλισίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 7.30, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και στις 9.00 μ.μ. θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγίας Τριάδος, με την πομπή να ακολουθεί τη διαδρομή επί των οδών Θεσσαλονίκης, Πλατείας Παπαφλέσσα και Χρυσοστόμου Σμύρνης, πριν την επιστροφή στον Ιερό Ναό.

Ανήμερα της κυριωνύμου ημέρας (του Αγίου Πνεύματος), τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, στις 7.00 το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και αμέσως μετά η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα, στις 7.00, ο Εσπερινός και η Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.


Ετικέτες ,