Κλοπή με οργανωμένη παρακολούθηση στην οδό Κρήτης

Εισβολή σε μονοκατοικία της οδού Κρήτης στο Χολαργό, ύστερα από οργανωμένη παρακολούθηση ημερών | Διαβάστε αναλυτικά όσα καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στο «Μένουμε Χολαργό»

«Την περασμένη Παρασκευή (18/5) στην οδό Κρήτης, απέναντι από τους “Ξυπόλητους Γίγαντες”, στις 10.30 το βράδυ, αφού έφυγαν οι ένοικοι της μονοκατοικίας, μπήκαν κλέφτες. Αυτοί από μέρες παρακολουθούσαν ποιοι μένουν, πότε φεύγουν κ.λπ.

Εκ των υστέρων μας είπαν ότι είδαν εκείνο το βράδυ έναν ψηλό με κοστούμι και ένα καφέ στο χέρι να κάθεται απέναντι από το σπίτι. Συμπέρασμα: Όποιος αντιληφθεί να κινείται κάποιος ύποπτα, μη διστάσει να τηλεφωνεί στο 100».

Ένα ακόμη δυσάρεστο κρούσμα εισβολής σε οικία του Χολαργού και κλοπής είχαμε την Παρασκευή (18/5), με επίκεντρο αυτή τη φορά την οδό Κρήτης. Τα ανωτέρω κατήγγειλε επώνυμα το Σάββατο (19/5) στο μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής ο Σ.Μ., με την πόλη μας να παραμένει ξεκάθαρα, απ’ άκρη σ’ άκρη, στο στόχαστρο των κακοποιών.

Με την Αστυνομία εμφανώς αποδυναμωμένη, θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προλαμβάνουμε τέτοιες άσχημες καταστάσεις.

Ετικέτες , , ,