Δωρεάν προπονήσεις με τον ΟΦΧ!

Η ακαδημία του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού προσφέρει δωρεάν συνδρομή για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν (2017-2018) στις νέες εγγραφές, για όσα παιδιά, ηλικίας 5 έως 18 ετών, ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού (ΟΦΧ) προσφέρει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά (ηλικίας από 5 έως 18 ετών) να γνωρίσουν το συναρπαστικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί και φέτος κάθε ενδιαφερόμενο να πλαισιώσει τα προγράμματα των ακαδημιών του ΟΦΧ, ξεκινώντας από τώρα την προετοιμασία της νέας χρονιάς 2018-2019.

Ο ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της περιοχής προσφέρει δωρεάν συνδρομή για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν (2017-2018) στις νέες εγγραφές στην ακαδημία, για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Η ακαδημία λειτουργεί αποτελεσματικά, με την εφαρμογή συγκεκριμένων αρχών, κανόνων και στόχων, όπως είναι η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των παιδιών μέσα από την αθλητική δραστηριότητα, η συνεχής παρότρυνσή τους για τη σπουδαιότητα της επιμέλειας στις εκπαιδευτικές τους (μαθητικές κ.ά.) δραστηριότητες και με συμβουλές για σωστή διατροφή και σωστή εξωαγωνιστική δραστηριότητα.

Οι στόχοι αυτοί επιτυγχάνονται με την προσεκτική επιλογή έμπειρων προπονητών, οι οποίοι έχουν πτυχίο ΤΕΦΑΑ και με αποδεδειγμένο έργο στο παρελθόν, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η επίτευξη αυτών των στόχων φαίνεται από το γεγονός ότι:

Κάθε χρόνο, σε ειδική τελετή στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, ο σύλλογος απονέμει μετάλλια στους αθλητές της ακαδημίας που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθιστώντας τους με τον τρόπο αυτό πρότυπο για τα μικρότερα παιδιά των ακαδημιών.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στις εγκαταστάσεις των Αθλητικών Κέντρων (Α’ και Β’) Χολαργού (Νταμάρι - τέρμα οδού Σύρου και Δημοτικό Στάδιο «Μ. Μαρσώ»), αλλά και στα γήπεδα 5Χ5 (Νταμάρι).

Πληροφορίες:

Γραμματεία Συλλόγου, 17:30-20:00 (καθημερινά), Τηλ.: 2106514734, E-mail: fcholargos@gmail.com. Επίσημο site: www.holargosfc.com

Ετικέτες ,