Παρέμβαση από τον Κώστα Τίγκα για τα περίπτερα

Άμεση ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παπάγου-Χολαργού στο θέμα που ανέδειξε την Τρίτη (8/5) το «Μένουμε Χολαργό», με τον αρχηγό της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης να παίρνει ξεκάθαρη θέση αναφορικά με την πρόσφατη καταγγελία αναγνώστη στο μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής, περί ασύδοτης επέκτασης των περιπτέρων σε πεζοδρόμια και δρόμους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε στο «Μένουμε Χολαργό» και τον Μανώλη Χάλκο ο κ. Τίγκας:

«Αγαπητέ κ. Χάλκο,

διάβασα τη δικαιολογημένα οργισμένη επιστολή του δημότη μας, Γ.Τ., για τον πέριξ χώρο που καταλαμβάνουν τα περίπτερα. Όπως είναι γνωστό, καταλαμβάνουν συνολικά 8 τ.μ., εκ των οποίων 2,2Χ2,2 = 4,84 τ.μ. για το κουβούκλιο και ο πέριξ χώρος είναι 3,16 τ.μ. Όλα αυτά, με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, ότι δηλαδή δεν παρεμποδίζεται η κίνηση των πεζών.

Δυστυχώς, ο πέριξ χώρος πολλές φορές παραβιάζεται. Όμως στο Δήμο υπάρχει το τμήμα που ασχολείται μεταξύ των άλλων και με τα περίπτερα. Στους  Δήμους που λειτουργούν, βεβαίως, γίνονται και αυτοψίες. Στο δικό μας Δήμο δεν το συζητώ...

Αν ο κ. Γ.Τ. το επιθυμεί, μπορούμε να συντονίσουμε την προσπάθεια για ορθότερη και φυσικά νομιμότερη λειτουργία των περιπτέρων.

Ευχαριστώ και πάντοτε στη διάθεση, τόσο τη δική σας, όσο και των αναγνωστών σας.

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης»

Ετικέτες ,