Η ελπίδα... πεθαίνει τελευταία (pics)

Πριν... πεθάνει, πάντως, περνά μέσα από το «Μένουμε Χολαργό», το τελευταίο αποκούμπι των Χολαργιωτών για λύση στα προβλήματα καθημερινότητας και γειτονιάς | «Δεν υπάρχουν κονδύλια για πέντε (5) πλάκες πεζοδρομίου», η απάντηση του Δημάρχου σε κάτοικο της οδού Ελ. Βενιζέλου 41

Την ώρα που ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ανακατασκευάζει χιλιόμετρα πεζοδρομίων και δρόμων που είτε δεν έχρηζαν άμεσης ανάγκης ανακατασκευής είτε είχαν ανακατασκευαστεί πρόσφατα (και αυτό κρατήστε το...), σε πολλές γειτονιές του Χολαργού η εικόνα των πεζοδρομίων συνεχίζει να θυμίζει... κάτι άλλο, πάντως όχι Χολαργό.

Κάτοικος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 41 καταγγέλλει στο «Μένουμε Χολαργό» την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στο αίτημά του για επιδιόρθωση του διαλυμένου πεζοδρομίου στο εν λόγω σημείο, την ώρα που έχουν ήδη σημειωθεί τέσσερα διαφορετικά περιστατικά με ατυχήματα ηλικιωμένων από τις χιλιοσπασμένες πλάκες.

Το πλέον κωμικοτραγικό στα όσα καταγγέλλει ο Λ.Ρ. έχει να κάνει με την απάντηση που έλαβε από το Δήμαρχο σε γραπτό αίτημά του για την αποκατάσταση του πεζοδρομίου, με τον κ. Αποστολόπουλο να απαντά πως... δεν υπάρχουν κονδύλια για πέντε (5) πλάκες! Προφανώς και... σπάνε πλάκες στο Δημαρχείο, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Ακολουθούν τα όσα καταγγέλλει στο «Μένουμε Χολαργό», γραπτά και με εικόνα, ο Λ.Ρ.:

«Επειδή εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη και επειδή υπάρχουν περιοχές που ο Δήμαρχος αγνοεί εσκεμμένα, παρ’ όλο που έχω κάνει σχετικό αίτημα και στον ίδιο από το 2015 αλλά με αγνόησε, λέγοντας πως δεν υπάρχουν κονδύλια για πέντε πλάκες, εάν μπορείτε εσείς να βοηθήσετε να το φτιάξουν το πεζοδρόμιο. Έχουν πέσει ήδη τρεις ηλικιωμένοι, ευτυχώς δεν χτύπησαν σοβαρά. Ελευθερίου Βενιζέλου 41. Όχι μόνο έργα βιτρίνας εκεί που έχει κόσμο, π.χ. Φανερωμένη και Δαναό. Κι αυτό πεζοδρόμιο είναι. Σας ευχαριστώ».

Ετικέτες , , ,