Λαμπερά εγκαίνια για τη Φωτογραφική Ομάδα (pics)

Με πολύ κόσμο και εξαιρετικά φωτογραφικά έργα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (19/5) στο Δημαρχιακό Μέγαρο τα εγκαίνια της έκθεσης της Φωτογραφικής Ομάδας Παπάγου-Χολαργού, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

Παρών στη βραδιά των εγκαινίων και ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας μάς εξέπληξαν με τα εξαιρετικά τους έργα. Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στο δάσκαλό τους, τον Παντελή Μπαλή, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει».

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Τρίτη (22/5) ο ΔΟΠΑΠ:

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας του ΔΟΠΑΠ

Το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας του ΔΟΠΑΠ, με δάσκαλο τον κύριο Μπαλή Παντελή, στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα.

Για 9η συνεχή χρονιά, η φωτογραφική ομάδα του ΔΟΠΑΠ κάνει τη διαφορά στα οπτικά πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, με την παρουσίαση του έργου 25 νέων φωτογράφων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κος Αποστολόπουλος Ηλίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Βαλυράκης Αθανάσιος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης κα Αθανασάκου-Μουντάκη Μαρία, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού κα Μιμή Ρουφογάλη, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κος Δημήτριος Οικονόμου, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κα Δημητριάδου Μαρία, ο Γραμματέας του Οργανισμού κος Κίντζιος Ευστάθιος και το μέλος Δ.Σ. ΔΟΠΑΠ κα Ζαμπούκου Δέσποινα, οι οποίοι και απένειμαν διπλώματα στους 42 μαθητές της φωτογραφικής ομάδας του ΔΟΠΑΠ.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού δήλωσε την ικανοποίησή του με τις δημιουργίες της ομάδας του κύριου Μπαλή και διετύπωσε την αμέριστη στήριξή του για τη συνέχιση του έργου της φωτογραφικής ομάδας.

Ετικέτες ,