Μεγαλώνει το κλειστό για πάρτη της Χολαργάρας! (pics)

Επιτακτική πλέον η ανάγκη επέκτασης της κεντρικής και μοναδικής μέχρι σήμερα εξέδρας του «Αντώνης Τρίτσης» με ειδική πτυσσόμενη κερκίδα, καθώς και η τοποθέτηση μικρών εξεδρών πίσω από τις δύο μπασκέτες.

Το «Μένουμε Χολαργό», το μοναδικό τοπικό Μέσο της περιοχής που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του πρώην ΚΟΧ και νυν ΑΕΧ, ακολουθώντας ακατάπαυστα τον μοναδικό ανδρικό σύλλογο μπάσκετ της πόλης από τα... αλώνια μέχρι τα... σαλόνια, χωρίς να τον θυμάται μόνο στα πανηγύρια και τις φιέστες, τολμά και προτείνει σήμερα το αυτονόητο.


Την αναγκαία πλέον και άκρως εφικτή αύξηση της χωρητικότητας του κλειστού γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο άλλωστε από τη νέα σεζόν δεν θα υποδέχεται την Αγιά ή την Καρδίτσα, αλλά τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αποτελώντας τουλάχιστον δυο φορές το μήνα πόλο έλξης για ολόκληρη τη φίλαθλη κοινότητα της πόλης.


Μια αύξηση την οποία το «Τρίτσης» σηκώνει άνετα, με την υπάρχουσα υποδομή να επιτρέπει την επέκταση της κεντρικής και μοναδικής μέχρι σήμερα εξέδρας προς τον αγωνιστικό χώρο, με τη χρήση ειδικής πτυσσόμενης κερκίδας, η οποία φυσικά θα ανοίγει μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων, χωρίς να εμποδίζει στον συγκεκριμένο χώρο τη σημερινή λειτουργία των ακαδημιών.


Παράλληλα, η δομή του κλειστού επιτρέπει την τοποθέτηση μικρών εξεδρών και πίσω από τις δύο μπασκέτες, κάτι που εάν γίνει πράξη δεν θα αυξήσει απλώς τη χωρητικότητα του γηπέδου κοντά στις 2.000 θέσεις, αλλά θα διαμορφώσει ένα πραγματικό μπασκετικό στολίδι για ολόκληρη την Α1 της επόμενης σεζόν.


Η δίψα του φίλαθλου κοινού της περιοχής, η παρθενική συμμετοχή στην Α1, τα δυνατά brands που θα επισκέπτονται το Χολαργό και η όλη δημοσιότητα προδιαθέτουν για ένα συνεχόμενο sold out στο Νταμάρι τη σεζόν 2018-2019, κάτι που θα είναι πολύ κρίμα να περιοριστεί στη σημερινή χωρητικότητα των 500 ατόμων.


Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού και διοίκηση της ΑΕ Χολαργού οφείλουν να καθίσουν άμεσα στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες το «Αντώνης Τρίτσης» να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, προς όφελος όλων. Άλλωστε, Δήμος και ΑΕΧ διατηρούν έτσι κι αλλιώς άριστες σχέσεις, επομένως δεν θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί η σχετική συμφωνία.


Μανώλης Χάλκος
Μένουμε Χολαργό

Ετικέτες , , ,