Πεζοδρόμια... βιώσιμης αστικής κινητικότητας (pics)

Στο κακό χάλι των πεζοδρομίων της κάτω ζώνης Παπάγου και στην ελλιπή καθαριότητα επικεντρώνεται η νέα καταγγελία που κατέφτασε την Πέμπτη (31/5) στο «Μένουμε Χολαργό».

Οι σχετικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν για λογαριασμό του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής από κάτοικο της κάτω ζώνης Παπάγου και συγκεκριμένα στην περιοχή των οδών Φώκαιας και Νικομηδείας.

Η καταγγέλλουσα, με σχετικό μήνυμά της, στηλιτεύει τόσο την κακή κατάσταση των πεζοδρομίων, όσο και την εγκατάλειψη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τόσο από πλευράς Δήμου όσο και από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των κατοικιών, της υπόθεσης «καθαριότητα γειτονιάς», τονίζοντας πως η ίδια από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να διατηρεί σε ευπρεπή κατάσταση το πεζοδρόμιο και το δρόμο έξω από την οικία της.

Και, αναμφίβολα, της αξίζουν πολλά μπράβο, αφού μπορεί να μην είναι υποχρεωμένη να καθαρίζει δημόσιο χώρο, η παιδεία της, ωστόσο, της υπαγορεύει να μεριμνά για το κοινό καλό, έστω και στο μικρό αυτό τμήμα που της αναλογεί.

Ετικέτες , , ,