Δημοτική... παρανομία (pics)

Οι σημερινές (3/5) φωτογραφικές καταγγελίες των Χολαργιωτών από τον παράδρομο της Μεσογείων ξεπερνούν κάθε όριο, με τη Δημοτική Αστυνομία να κερδίζει εύκολα το... νόμπελ πρωτότυπης παρανομίας | Και επίσημα εκτός προτεραιότητας για τη Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού η ανάπλαση του παράδρομου

Μετά το ξήλωμα των μπαρών στην πλατεία Φανερωμένης, τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/5), ώστε να μετατραπεί σε απέραντο πάρκινγκ και ο ίδιος ο Καθεδρικός Ναός του Χολαργού, σειρά είχε το πρωί της ίδιας ημέρας η μετατροπή σε πάρκινγκ και ολόκληρου του πεζοδρομίου στον παράδρομο της λεωφόρου Μεσογείων. Καθημερινό φαινόμενο, άλλωστε.

Την Πέμπτη (3/5), ωστόσο, το φωτογραφικό φακό των αναγνωστών του «Μένουμε Χολαργό» τράβηξε, μεταξύ άλλων, όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, το οποίο βρέθηκε ολόκληρο επάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον ανδριάντα του Περικλή, φράζοντας τόσο το δρόμο των πεζών, όσο και τον ειδικό διάδρομο για τους τυφλούς.

Όλα αυτά, την ώρα που η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας για την προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού αφήνει εκτός προτεραιότητας την -επιτακτικά αναγκαία- ανάπλαση του παράδρομου της λεωφόρου Μεσογείων.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ετικέτες , , ,